Τηλέφωνο: 6977229029Email: info@emphasisprint.gr

ΕΜΕΙΣ

Η διαφήμιση δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μέσο επικοινωνίας και προβολής κάθε επιχείρησης, όπως ακριβώς απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες αγοράς.

Η εταιρεία μας με την πολυετή εμπειρία της από το 1999 έχοντας στο ενεργητικό της χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, είναι σε θέση να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της, καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη σας, πάνω στην προβολή και διαφήμιση της επιχείρησης σας.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο της διαφήμισης, και η αγάπη για την δουλειά, μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Ακούμε τις ανάγκες σας, οργανώνουμε και δημιουργούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό από την μικρότερη έως και την μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια. Εκμεταλλευόμαστε την φαντασία και το μεράκι μας για το  καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πιστεύοντας στις νέες ιδέες βάζουμε σαν στόχο την προώθηση της επιχείρησής σας, μελετάμε και δημιουργούμε δυναμικές λύσεις, για την δυνατόν καλύτερη προβολή της.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση του πελάτη, που σε συνδυασμό με την ποιότητα, την ταχύτητα, και τη συνέπεια, σας εγγυόμαστε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία μας εστιάζεται στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας όλους τους τρόπους με τους οποίους θα πετύχετε τους στόχους σας.

μας εμπιστεύoνται

είπαν για μας

Αν και σε άλλη πόλη, η Emphasis μου σχεδίασε την κάρτα μου και τις έστειλε μέσα σε 3-4 μέρες Αθήνα. Εντυπωσιάστηκα και από το αποτέλεσμα και από την τιμή. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Ιωάννης Κασκούτης

Οδηγός φορτηγού, Αθήνα

Η πολυετή μου συνεργασία με την Emphasis, χαρακτηρίζεται από τη γρήγορη εξυπηρέτηση με πολύ καλό ποιοτικό και οικονομικό αποτέλεσμα στην εκτύπωση των επαγγελματικών μου καρτών.

Ηλίας Παπαθανασίου

Ιδιοκτήτης σχολής πληροφορικής ΜΕΛΛΟΝ, Τρίκαλα

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Άμεση επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή email
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας